6 juni 2020 – TONCA

Op zaterdag 6 juni organiseren C.V. De Beeren en Buurthuis Beersdal een groots Lentefeest. Op veler verzoek hebben wij jullie favoriete band geprogrammeerd:

TONCA – dé feestband van het wilde Zuiden

TONCA betekent vooral FEEST! Daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als ‘dé feestband van het Wilde Zuiden!’ Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z’n kop staat.

Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze feestband. Volgens de Toppers is TONCA net iets te bling bling, volgens de dames van K3 is het gewoon te kinderachtig en volgens de mannen van Rammstein mag het ook wel ietsje minder heftig. Kortom, een hilarisch feest der herkenning dat je gezien en gehoord moet hebben! Dus kom allemaal op zaterdag 6 juni naar Buurthuis Beersdal.

De zaal gaat open om half acht. Tickets kosten in de voorverkoop € 8,50, inclusief 1 consumptiemunt. Kaartverkoop aan de kassa op de avond zelf € 12,–.

De kaartverkoop begint na de carnaval, op deze site. Maar je kunt ook rechtstreeks bij De Beeren en bij Buurthuis Beersdal kaarten kopen.