#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 15/08/2020
18:00 - 23:30

Categorie├źn


Dartliefhebbers, opgelet!

Na drie lange dartloze maanden, zijn we verheugd te kunnen melden dat we in Buurthuis Beersdal in de zomermaanden twee Zomeravond darttoernooien kunnen houden. Coronaproof! Het tweede toernooi is op zaterdag 15 augustus vanaf zes uur ’s avonds. Dat is een Koppel Tac-Tic toernooi, waarbij je per koppel kunt inschrijven. Mocht je geen koppel kunnen vormen, dan kun je je evengoed aanmelden, zodat wij je hopelijk aan een andere dartliefhebber zonder dartpartner kunnen koppelen. De zaal gaat open om vijf uur.

Inschrijfgeld is 5 euro, van tevoren te voldoen bij Marina Broeksmit. Adres: Waalstraat 17 – 6413 VT Heerlen. Je kunt haar bellen op 06-58901624. Het inschrijfgeld kan uiteraard ook meegegeven worden aan een van de teamleden van Marina. Dan komt het vanzelf bij Marina terecht.

Het toernooi is uiteraard coronaproof. Er is plaats voor maximaal 60 deelnemers en vol = vol. Van tevoren inschrijven is verplicht, dus wees er vlug bij. Als je iemand wilt meenemen als supporter, die naam ook graag van tevoren doorgeven. Zo kunnen we er met elkaar wederom een gezellig darttoernooi van maken. Wij hebben er zin in!