#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 11/09/2020
20:30

Categorieën


11 september 2001 staat bij iedereen nog wel in het geheugen gegrift. Volgend jaar is dat alweer 20 jaar geleden dat 2 vliegtuigen zich in de Twin Towers in New York boorden en de hele wereld schokte… Nu de wereld door het coronavirus spreekwoordelijk weer in vuur en vlam staat is het wellicht een geschikt moment om te herdenken wat er op die dag gebeurde en met muziek alle helden van toen en zeker ook van nu te eren. Hoe kan dat beter dan met muziek?! Deze avond zorgen drie bands uit de regio voor een stevig gevulde rocknight.

The Fuzz

Een rock/pop coverband uit Heerlen. Bestaande uit vier geroutineerde leden die in deze samenstelling sinds 2018 bij elkaar zijn. Het repertoire bestaat uit een mix van stevige rock en een vleugje pop.

Red Pepper Blues Explosion

De naam verklapt het al een beetje: blues, maar dan in een explosief, roodgepeperd jasje. De Red Pepper Blues Explosion staat garant voor een avond met stevige (blues)rock. Ook andere muziekstijlen komen aan bod, maar verwacht hierbij een hele dikke knipoog naar de blues.

Rectifire

Compromisloze rock uit de oude doos, dertigplussers die onvervalst gas geven. Back in time met klassiekers die van alle tijden zijn.

Online voorverkoop vvk € 8,-
 
Reserveren of kassa € 9,50
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij 10.00 tot 17.00 uur)

911 Rock Tribute naar Buurthuis Beersdal!

Corona brengt ons allen steeds nieuwe uitdagingen. Ook rondom de programmering van Cultuurhuis Heerlen resulteert dit in steeds opnieuw onderzoeken hoe we het programma en de daarbij behorende evenementen kunnen laten doorgaan. In het geval van het evenement 911 Rock Tribute betekent het dat we mede dankzij de fijne samenwerking met Buurthuis Beersdal de optredens van The Fuzz, Red Pepper Blues Explosion en Rectifire niet hoeven te cancelen.
Het evenement op 11 september zal daarom plaatsvinden in Buurthuis Beersdal aan de Maasstraat te Heerlen. Hierdoor kunnen we garanderen dat het publiek op een veilige en verantwoorde manier kan genieten van de optredens van de bovengenoemde bands.
Datum en aanvangstijd blijven ongewijzigd. Iedereen die een ticket heeft via de ticket link van ‘Ik ben aanwezig’ kan aan de ingang van Buurthuis Beersdal zijn kaart (uitgeprint of via mobiele telefoon) laten scannen. Er zijn nog tickets en er kan ook nog gereserveerd worden via het Cultuurhuis (e-mail of telefonisch tijdens kantooruren) Er zijn net als bij Cultuurhuis Heerlen voldoende (gratis) parkeerplekken.

Zegt het voort en we zien je graag. Met dank aan de organisatie van Buurthuis Beersdal.